Lite nya bilder



En flaska med makaroner i har under senaste tiden varit den klart roligaste leksaken, kräver inte mycket våran lila tjej!



Badbaljan är fortfarande rolig, men snart är det nog dags att skaffa ett badkar



Ett sånt här badkar vill hon nog ha!

Under helgen har det varit full fart.. På fredag kväll var vi hos Amandas kusiner i Borgvik, Amanda fick både pussae & kramar och en stor påse med kläder. Sofie bjöd på jättegod mat, tacos för det vet hon ju att Thomas gillar...
Amanda somnade i bilen på vägen hem och vaknade i förrän kl halv 8 på lördag morgon. På lördag förmiddag så hälsade vi på min farmor och farfar, hade lite kalas för farfar som fyllde 86 år under veckan. Sen körde jag upp både Tinette och Amanda till Värmskog, Amanda skulle vara kvar i hos sin mormor under natten. Tinette passade henne hela kvällen då mormor  var på möte och när hon kom hem så sov den lilla sött brevid Tinette i soffan.
Jag skyndade till Grums för att vänta in Annica och de sista matvarorna. Vi gjorde snittar med räk och kycklingröra på till förrätt och till varmrätt så grillade vi oxfile. Vi åt i lugn och ro (utan nån tv) när våra "hockeykillar" kom hem. Sen kollade vi på Färjestad och på melodifestivalen! Vi avslutade kvällen med bowling och jag vann!!

På söndag blev det inte så mycket gjort jag hämtade den lilla och Thomas spelade lite hockey då med Sen slappade vi i soffan, först blev det Beck och sen fotboll.
Idag jobbar Thomas eftermiddag så jag och Amanda får bada själva, hoppas Tommy och Hugo kommer.



Fick äntligen jackan jag ville ha! la bud på en förra veckan men gav mig när den kostade över 400 kr nu fick jag den för 225 kr, sååå bra!!



Söndagsmys, då får man äta majsbågar i soffan!

På äventyr med gåvagnen



Amanda har lärt sig gå när hon håller sig i gåvagnen, men kommer hon på att hon måste klia sig i näsan eller eller göra något annat så bara släpper hon.. Hon reser sig även mot allt annat hon hittar så nu gäller det att vara beredd och nära henne. Tur att hon sover lite ibland så man hinner tvätta och laga mat och så...



Ska man lära sig gå så måste man ju ha skor också...



Mammas kompis Louise kom och hälsade på det gillade Amanda



Ska man verkligen behöva äta grönsaker redan..  Men hon smakade tillslut och verkade faktiskt gilla det..

Behöver hjälp

Fixade inte att länka.. Jessica kanske kan ge mig en blogg kurs nån dag...

Utmaning

Gå in i mappen mina bilder på din dator, välj sjätte mappen och i den väljer du sjätte bilden.
Lägg upp bilden på din blogg och skriv något om den..

Detta blev min bild..


Första gången som Amanda använder sin hoppgunga!


Jag utmanar!


Tinette
Sandra
Henrik
Lollo

Sen kom jag inte på några fler med bloggar som inte redan blivit utmanade...


RSS 2.0